Selecteer een pagina

Beheer

Een website actueel houden kost tijd. Tijd die u waarschijnlijk niet of nauwelijks heeft: u bent al druk genoeg met uw bedrijf.

Toch is het van belang om uw website regelmatig aandacht te geven. Door zowel consumenten als concurrenten wordt in toenemende mate internet gebruikt om gegevens uit te wisselen en te verzamelen. Het is dan ook essentieel om online zoveel mogelijk relevante en actuele informatie te verstrekken. Wanneer u regelmatig nieuwe informatie, artikelen en foto’s plaatst, houdt u uw website aantrekkelijk en interessant en keren bezoekers terug.

Time for Onlineke!

Wanneer u overtuigd bent van het belang van webcontentbeheer, maar geen tijd heeft, kunt u ervoor kiezen om Onlineke dit voor u te laten doen. U geeft de gewenste wijzigingen aan mij door en ik zorg ervoor dat uw website zo spoedig mogelijk weer up-to-date is.
Uiteraard is het ook mogelijk dat ik met u meedenk over aanpassingen van uw website.

Time for OnlinekeWanneer u overtuigd bent van het belang van webcontentbeheer, maar geen tijd heeft, kunt u ervoor kiezen om Onlineke dit voor u te laten doen. U geeft de gewenste wijzigingen aan mij door en ik zorg ervoor dat uw website zo spoedig mogelijk weer up-to-date is.
Uiteraard is het ook mogelijk dat ik met u meedenk over aanpassingen van uw website.

Eén keer per maand ontvangt u vervolgens een gespecificeerde factuur. De werkzaamheden worden verricht op uurbasis, à € 30 per uur excl. BTW.

Laat uw webcontent door Onlineke beheren en neem contact op.