Selecteer een pagina

Webcontent

Uw website is als uw huis: als de buitenkant eenmaal staat, hoeft daar niet zoveel meer aan te gebeuren. Misschien eens wat aanbouwen of een andere kleur, maar meestal zijn we lang tevreden.

Ons interieur wijzigen we veel vaker. We voeren grote of kleine aanpassingen door. Soms tijdelijk, soms voor een langere periode. Dit willen we bij een website nog wel eens vergeten. Deze wordt vaak met veel zorg gemaakt, maar vervolgens niet goed bijgehouden. Met als gevolg een niet bijgewerkte agenda, producten die uit de verkoop zijn en oude foto’s. Laat staan dat nieuws nog daadwerkelijke nieuw(s) is.

Time for new content!

Deze verouderde informatie maakt natuurlijk geen goede (eerste) indruk op uw bezoekers. Om een website actueel en uitnodigend te houden, is webcontentbeheer van groot belang. Of het nu gaat om grote of kleine aanpassingen en of deze nu voor tijdelijk zijn of voor lang.

Creëer én beheer!

Time for new contentDeze verouderde informatie maakt natuurlijk geen goede (eerste) indruk op uw bezoekers. Om een website actueel en uitnodigend te houden, is webcontentbeheer van groot belang. Of het nu gaat om grote of kleine aanpassingen en of deze nu voor tijdelijk zijn of voor lang.

Creëer én beheer!